علاوه بر دارو درماني، راهکارهاي درماني ديگري نيز وجود دارد که به سرعت روند بهبودي بيماري صرع کمک ميکند.
به گزارش خبرنگار
سلام لردگان بهنام جامعي فوق دکتراي علوم اعصاب در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با بيماري صرع گفت: در واقع صرع يک تخليه الکتريکي غيرعادي در سلولهاي مغز است که علت بروز آن به طور کامل مشخص نيست اما احتمال دارد دلايلي همچون برخي عفونتها و يا ضربه به سر (مثل: زمين خوردن و ...)، به سيستم اعصاب مرکزي آسيب زده و باعث ايجاد مراکز تخليه نابجاي الکتريکي در مغز شوند.
وي در ادامه افزود: کنترل و درمان صرع بسيار مهم است زيرا با حملات صرع ضمن اينکه فرد از نظر ارتباطات اجتماعي و خانوادگي دچار مشکل ميشود بلکه به هنگام حمله صرع، مغز با کمبود اکسيژن مواجه ميشود و اين کمبود اکسيژن در مغز باعث تشديد حملات بعدي ميشود، اما صرع تقريبا درمانپذير است و با دارو درماني و راهکارهاي جانبي ميتوان اين بيماري را کنترل و درمان کرد.
جامعي ادامه داد: همراه با دارو درماني، راههاي ديگري نيز وجود دارد که ميتواند به پيشرفت روند بهبودي فرد کمک کند، گوش کردن به موسيقي يکي از اين روشها به شمار ميرود و به طور کلي هر عاملي که باعث افزايش آرامش و کاهش استرس شود مانند: يوگا، مديتيشن، عبادت و ...، باعث کاهش حملات صرع ميشوند.
اين متخصص خاطرنشان کرد: اين بيماران بايد سعي کنند از محرکهاي شديد بويايي، شنيداري، ديداري و چشايي(مثل ادويهجات تند)، قرار گرفتن در محيطهاي شلوغ و به طور کلي از عوامل استرسزا دوري کنند.
انتهاي پيام/